Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politisk tolkning

den fetischisten 

han gör något "till vänster"

knycker högerskon

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-11-19 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP