Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg att stormvinden hade brutit av ett träd utanför huset, till hälften


Jag gick ut när vinden tilltog, vill invänta dagen

inte vill väl du

riva och välta omkull

mig där jag väntar




Bunden vers av Horace
Läst 76 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-19 10:59



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra!
Stormen ärr dock som en psykopat och tar ingen hänsyn.
mig veterligen..


2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace