Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En nyp salt

 

 

Salt!

En nyp salt!

 

Är vad livet

Är vad kärlek

 

Behöver för att fungera som det ska

 

Med för mycket salt

Vaknar man på fel sida till livet

 

Med för lite salt i livet

Leker drömmen trött i sömnen

 

Saltös och översalt

Är inga bra alternativ

 

Alltså,

En nyp salt är lagom för smakens skull

 

Jag har Hypertoni!

alltså väldig högt blodtryck!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-11-19 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP