Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnar

mörka himlen spricker öppen,
snedregnande gloriapisk,
lilablå och stångande

sluter, öppnar
sluter, öppnar
steget

blänket famnar
famlar efter
öppen

öppen
och

tom.




Fri vers av glasblåsarblå
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-19 11:05



Bookmark and Share


  Mackan
väldigt vacker
2024-03-08

  Mackan
vacker

2022-03-17

  Yrre VIP
Väcker tankar!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

glasblåsarblå
glasblåsarblå

Senast publicerade
Famnar
* Se alla