Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Uniqueness


uniqueness
a holy window
to our soul




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 11:06



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Bilden och dikten i förening ger ett "holy window to our soul" - vackert - rent - <3
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP