Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordyveln

På stigen genom skogen
kryper en svartblänkande varelse
genom bruna barr och löv
När fingret nuddar
det magiska skalet
sprider rörelserna
sensationer ut i kroppen
Den skimmrar
i blått och grönt
Min son och jag sitter
på den stora stenen och sjunger
medan Tordyveln i sin skönhet
strävar iväg




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-19 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner