Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... SLÄPP ytan- nå djupet ...


Vad är det
du kämpar med
för att hålla kvar

Vad är kriget
du utkämpar
o strider i

Se mer
- i din medmänniska
än vad den visar dig

Det finns mer
-så oändligt mycket mer
än det som syns vid första anblick

Det är bara rädslan
-som står i vägen

Se förbi rädslan

Dela det du ser bakom

Så sker miraklet

I tillit vågar människan möta o uttrycka
-de sidor du redan visat vägen för

I kärlekens ljus
skapas möjligheten
att släppa alla ”felaktiga” uppfattningar
om sitt jag

I kärlek











Medkänsla

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-19 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk vad mycket man kan få se och känna, när man vågar djupdyka under ytan, se bortom sina förutfattade meningar och verkligen ta in en annan person. Tänk vad man kan åstadkomma när man som du, sprider kärlek till dina medmänniskor med ord.
2020-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Att våga visa tillit till en annan människa, att våga visa sig, kan te sig svårt. Men man får mycket i gengäld. Bra och tänkvärt skriftat!
2020-11-19

  BenGust VIP
Men hur många är villiga att släppa ytan
för djupet. Tiderna som nu är bättrar ju inte precis på det redan låga initiativtagandet.
2020-11-19

  Solstrale VIP
Superbt manat till oss!
2020-11-19

  Lustverket VIP
Bra!
Ser att vi skrivit var sin text om yta och djup på samma dag, sammanträffande :) :)
2020-11-19

  siv birgitta.a. VIP
det bästa att lära känna varan
2020-11-19

  Poeten Salvador VIP
Tyvärr är första anblicken viktig
2020-11-19

  ULJO
Kärlek det enda som skapar möjligheter
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria