Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykel hyr...

Cykelhyrare en så´n hop
ett RAMAVTAL för lån får ihop!
Framtida avrop
på vänt, men vilket scoop!
Bara för en så´n där ju tänkt loop!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-19 11:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hjular genom cirkeln på cykeln, lånar sedan till nyckeln ....
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt