Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Burdus

Vet väl egentligen inte om de märkte någon större skillnad
Uppfattas ofta som rak men kände mig
extremt burdus under gårdagens möte

Tillät mig bli väldigt provocerad
Blev tydlig
Rapp
Markerade
Mosade till
Osnyggt

Skäms en aning
Samtidigt skönt att deklarera
Står för varje ord

Bakom min aningen rodnande uppenbarelse
Ett lågmält stilla jubel
Så skönt
Tagit bladet från munnen
Låtit orden ta form
Mina åsikter få konturer
Komma ut

Jag får se vilka konsekvenser...
Det kommer sen.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-19 11:23



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Skönt att sjunga ut men det kan få konsekvenser, vet det själv :-/
2020-11-21

  Kungskobran VIP
Härligt att våga sjunga ut
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB