Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elegi


jag saknar dig

snälla hör min klagan åh hör mitt rop
jag känner mig som en stor rutten sop
i dagar har mitt hjärta klämtat hårt
åh varför är saknad så stort och svårt?

du min kära försvann en dag för mig
och som jag längtar och saknar just dig
ingen rast ingen ro för spökar gör du
och jag vill ha dig här och precis nu

livet förändras når någon lämnar
och marken den är ju som den rämnar
inget är säkert, inget är ju rätt
det är som om jag förlorat mitt vett

Åh alla ack och ja, ännu flera ve
du är nu mitt starka vackra minne
alltid jag kommer minnas det onda med
när mitt hjärta krossades, gick ur led

Att få detta onda att försvinna
låta hjärtat för någon ny brinna
lita på någon och på vad jag känner
det är svårt att ha riktiga vänner




Bunden vers av skärva
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 11:24



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
vi får vara glada den tid vi fått
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva