Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampire State Building

Vitt hus, vita tänder
Svart syn, svarta händer
Kan fel sort sorteras bort?
Talet är inte samma som tanken
Ytan är inte samma som djupet
Leta på botten efter svar.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-19 12:16



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Universum
binder
samman
tanketrådar

-i glädjeriket
inför att vi väljer att lyssna ”ur djupet”

Tack!




2020-11-19

  AiA Maria den fria
Tydlig reminder!

Tack!

Det är i mörkret
vi finner ljuset


2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP