Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brått bli skivarvän, för vad???

Folk som har landat här...
Otroligt ju kvicka är....
Skaffa sig skrivar vänner
till dem fort våra kommentarer ränner...
Deras pennor somnar sen fort, blir en chimär...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-19 12:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Som låten microfonkåt av en Svensk artist kanske det finns pennkåt... och vänkåt...
2020-11-19

  Sparvögat VIP
Sanna ord men utan visat intresse för andra försvinner ofta kommentarerna fort...
2020-11-19

  Kajan VIP
Ja, man undrar lite vad det var för vits om inget intresse finns?
2020-11-19

  ULJO
Så sant du skriver i en fin limerick
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt