Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Annorlunda advent

Vi tänder våra ljus i advent
För pandemins offer
För alla som får sitta ensamma
Våra tankar går till alla dom
Vi hoppas på ett bättre nytt år
Så vi slipper en fortsättning
Av denna fruktansvärda sjukdom




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-19 13:06



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint så är det, hoppas på förändring snart
2020-11-24

  M.Eta
Känns verkligen viktigt just nu med alla ljust som kan lätta upp det dystra!
2020-11-21

  Maj-Lis VIP
Fint...och nu behövs både ljus och hopp
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Vi behöver ljus i mörkret som råder!
2020-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Omtänksamma ord i denna svåra tid. Vi behöver finnas för varandra.
2020-11-19

  ULJO
Så ödmjukt uttryckt om den fruktansvärda tid vi upplever just nu

2020-11-19

  Solstrale VIP
Jag inspireras att se framåt, men också att reflektera, kontemplera och agera, ljus tänds och hopper lyser. Hjärtat är med dem som förlorat nära och kära i corona... Fint du manar till oss...
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP