Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

hur doften symboliserar min längtan. tång salt friskheten. minnet av den där kyssen i ett dike bredvid ungdomshuset med ett fjäll som fond. jag var 13. hörsel. vågornas kamp mot klipphäll. bruset. alltid det där bruset. 50 år senare. hav. som nav. att snurra i. väntan på den där vågen. som bär. ända hem.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-19 13:54



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
fantastiskt. jag är liksom stilla i texten och allt annat flyter vidare.
och det ordet som står ut. fångar är ensamheten i "hörsel"
2020-12-07

    ej medlem längre
En underbart vackert tecknad vågrörelse genom livet och tidens universum!
2020-11-19

  AiA Maria den fria
Stanna

Se
Vågen

DU

ÄR
själen

i flöde
i tillit

Vågen
förväntar
intet

den-är o bär

<3


Tack!


2020-11-19

  Maria Natasja
Otroligt bra fångat. Ger bilder som en tavla eller scen.
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö