Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGSVERS - tanka

Problem stod på kö

löstes i tur och ordning

en krävande dag

avslutades i badkar

sorger dränktes i skumbad




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-19 17:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljuvligt!
2020-11-20

  DominiQueen
Härligt, jag sitter och ler och ser massa vita bubblor :-)
2020-11-20

    Lena Staaf VIP
Lösningsfokuserad tanka! Badet som en avslappnande suck.
2020-11-19

  Poeten Salvador VIP
Och kanske ångande varmt vatten
2020-11-19

  Feliaxel VIP
Låter skönt att dränka sorgerna i skumbad
2020-11-19

  ULJO
Skumbad för trött kropp
2020-11-19

    ej medlem längre
Låter som ett underbart sinnlig sätt att lösa upp spänningar i kroppen och låta vattnet ha en helande verkan. Tack för dina inspirerande ord.
2020-11-19

  AiA Maria den fria

Välbehövlig tanka
o särskilt tack för ”skummet” :)
2020-11-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
gillar sådana här dagsfångande tankor.
2020-11-19

  Kajan VIP
Fin vardagspoesi, gillar det lilla rim som finns som ger rytm och harmoni!
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP