Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid du och jag...


Elden i dina ögon

Jag ser i dina ögon
all kärlek vi delat,
du och jag.
Och in i evigheten
sugs min själ
för att möta din.
Våra själar sprungna
ur samma källa.


Tiden tycks stå still
när våra ögon möts,
denna blick jag har älskat
sedan tidernas begynnelse,
i liv efter liv.


Min kropp är din,
din kropp är min,
när våra kroppar möts
i kärlekens extas.
Precis som det alltid varit,
och alltid kommer att förbli.


Där själar tänder hjärtats eld,
finns inte någon återvändo.
Elden renar och förgör,
och åter vi uppstår
ur askan.
Till ett nytt liv
sammanlänkade,
älskande varann.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-19 16:59



Bookmark and Share


  Stisse
En lysande dikt om att möta någon som når fram till vårt innersta.
2020-11-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart sammanfogat
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP