Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävande kropp

månen försvinner
bland molnen
tiden förs vidare

på väg genom natten
bilen är fartyget
vägen en ocean

det är ett vågspel
vattnet når ansiktet
sköljer över ljudlöst

under ytan
en annan värld
trycket fördelas
allt blir svävande mjukt




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-19 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg