Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PIRI PIRA.

Mänskan förlorat
sin barnatro.

Hen grottar färgglatt
sig ner, i denna
fantastiska corona tro.

Där fans ej framtids hopp.

gudar så onda vart
krav ställdes hårda
i hjärtekamrar på dem
som älskar sin broder
hoppet lever kvar


Trollen skratta tandlöst.

Luddet i din trånga ficka,
finn din framtids skog.

prinsessans sko
borttappad blev
bland glittrets
virosa processer

© Bosse 19 november 2020.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-19 18:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra med säkerhet och distans gör du av kaotisk tillvaro dikt och genast finner sans!
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten