Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmaskin.

Tyst
Lyssna på mörkret
Ett sovrumstak
Spelar upp det förflutnas bilder.
Lyssna
På tomheten i ditt bröst
Allting som stannat upp
Där utanför din dörr.
I karantän från din svaghet
Låsta utrymmen
Kastade nycklars universum
Söndertrasade bilder av liv.
Imorgon är du 50
Igår 25
Tidsmaskin av längtan
En väntan på livets enda löfte.

Vem är du att förminska?
Din personliga identitetsbild.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-11-20 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP