Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar och tålmodigt iakttar tidernas gryning

det absoluta

mörkret inom oss är lögn

innerst inne ljus




Bunden vers av Horace
Läst 90 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-25 07:27



Bookmark and Share


  karenina VIP
Gillar dessa positiva, hoppfulla rader!
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace