Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amaryllis

Förhoppningsfull
syns blommans knopp

Med klockan som
snart vecklas ut

Liksom vår gemenskap
till slut




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-20 06:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint med amaryllis som symbol för vår gemenskap.
2020-11-20

  Solstrale VIP
Mycket lyriskt vackert!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP