Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En osynlig vän


Blivit vän med dig
tro det eller ej

Lite bångstyrigt
och inte alls
på ett helt lätt sätt

Har jag blivit vän
med dig

Från morgon till kväll

I alla årstidsskiftningar
Och i stormen som
rasar därute

Är du min vän




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-20 06:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
det viktigaste att vara en vän med sig själv
2020-11-20

  Sparvögat VIP
Sann vänskap förmedlar du i dina ord...
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vänskap!
2020-11-20

    Lena Staaf VIP
Du beskriver en verklig vän som finns kvar även när det blåser hårt.
2020-11-20

  Solstrale VIP
En vän har ömsesidigt ljus, delar ljust i mörka natten som i ljusa dagen. En vän är någon att lita på i allt!
2020-11-20

  Horace
av allt som finns att leva
finns du där som vän
vi delar dag men
inte natt

vore du smärta skulle
jag skatta mig lycklig
för att sova en hel natt

du är nog något gott
osynligt gott som följer
mig, mot all förmodan

som du ser, jag ändå
famlar lite grann
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP