Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
c


Före gryning

 

 

vill skriva utan ord
osynligt text som når ut

en våg av längtan

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-20 07:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker och skör text.
2020-11-21

  Per Rydberg
En både skir och genomträngande text, som i sin sanna skönhet rör och berör!
2020-11-20

  Horace
du sänder ut en våg
som förskjuter vår
längtan mot hopp

därute finns osynlig
någon som vet att
när du hoppas är
du redan i framtiden
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth