Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyvärr måste jag göra idag, du vet städa, handla, laga mat och så vidare, så jag hinner då verkligen inte sitta kvar här nu också, du får faktiskt ursäkta mig... Om texten är en bitvis eller helt och hållet påhittad, det är just frågan för dagen.


Jag förstod att pappa var tokig när...





...han gick fram till en bil, strök en medhårs och yttrade ord som
- Fin bil, fin bil...
Och sedan upptog vi vår promenad och bara sjutton
år senare fick han ta körkort, slutade genast röka, men
fortsatte dricka på freddagar och han blev så där nästan
äckligt generös även sedan, att han bad mig göra honom
en tjänst när jag ändå skulle resa ned till kontinenten...

...men det var så länge sedan nu, att jag närapå glömt
att älta den saken för bror min, som fick en trasig
rakapparat av far då far köpt sig en alldeles ny och fin en,
lagom till min brors födelsedag...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-20 10:55



Bookmark and Share


  Horace
påhittad eller ej
rolig är den
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP