Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pandemin som slog till 2020 och satte allt på paus!


I dessa tider

I dessa tider
många människor lider
Att inte få träffa sina nära och kära
kan kännas för svårt att bära
Många är de som helt ensam i detta är
flera är de som förlorat någon som de håller kär

Så hur ska vi orka, hur ska vi stå ut
när ska detta lidande få sitt slut
På det ingen kan svara exakt
så vi måste alla fram tills dess vara på vår vakt

Jag tröstar mig med att allt har en början och ett slut
även denna farsot kommer att plana ut
Då har vi många kramar sparade att ge
och våra hjärtan kan åter le.




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-20 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP