Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle kunna vara

 

snöns vindväggar

som införlivar oss

osynliggör oupphörligt

i slöjor av verklighet

driver oss distanslösa

dit där nära är eller vore allt

nariga läppar och

istappsmustasch

köldtagna öronsnibbar

tillvaron kaosartad

enligt coronaklockans

stoppursryckiga tidtagning

förmår vi ens uppfatta

vår inre värmekamin

bitande tillbaka

den skälvande kylan

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-20 12:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kyla av olika slag fint åskådliggjord. Hur stå emot?
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg