Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖMNIGA STRÖMSBRO

Sömniga Strömsbro

Jag är på gång 

sjungandes sömniga

Strömsbros sång

Ännu en fredags-

eftermiddag

Sömniga Strömsbro

Här kommer jag!

 

Jag blir aldrig känd

i Skorstensgränd

Jag blir aldrig tänd

och sänd till South Bend

Men i sömniga Strömsbro

har jag en chans

Snart ska sömnen få vika

för havsvindens dans!

 

 

LARZ GUSTAFSSON Strömsbro 201120




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-11-20 16:01



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Bra diktat.
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP