Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivande om skriva

skriver mina ord idag
men saknar något
en längtan efter mer
som inte kommer fram

skrivandet om skriva
är starkare än annat
och tanken vill mer
än skrivandet gör

men skrivandet om skriva
får duga i dag
för det är också att skriva
så det är bra




Fri vers av skärva
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-11-20 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva