Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Affisch från Svenska Bibelsälskapets tidskrift Bibel


Bibelns dag 17 januari!

Glädjefulla stunder

stunder att begrunda

här finns svaret för

alla sökare,

här finns frälsning

och evangelium

kärlek, tro och

åt alla som så önska

hopp!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-20 17:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2020-12-02

  Sparvögat VIP
En bok väl värd att läsa...
2020-11-25

    Lena Staaf VIP
Ja om kanelbullen har en egen dag så vore det väl skamligt om Bibeln inte hade det.
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om världens mesta lästa bok!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy