Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellan valet och kvalet





En del tror på
Valfläsk

Andra tror på
Valfusk

Och vissa tror på
Ingenting alls

En hel värld av
Valmöjligheter

öppnar upp sig
Däremellan?

Medans gammel
-farfar Valfrid

Som i service
-hemmet bor

Tror på gårds
-tomten han

Som liten såg
på gårdsbacken
I vinternatten

Vid klart mån
-sken klappa
ladugårdskatten.
;)






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-06 17:03



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Nog är Valfrid en sällsynt vis gammal gubbe som valt att låta sig minnas det minnesvärda, befriad från politikens sjaskiga myter.
2021-01-10

  Bodingen VIP
Valfrid verkar vara en klok man. Vättar finns.
2021-01-08

    Lena Staaf VIP
Det var en fin dikt och jag känner sympati för denne Valfrid även om jag inte tror på tomtar och troll. Möjligen sådana "troll" som bråkar och förstör på internet. Jag skrev en dikt om det i detta forum, "En trolldikt i vår tid".
2021-01-06

  Kungskobran VIP
Kul!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP