Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl inte debut? Hyggligt?

Går snabbt hem i sitt uttryck Rut!
Handlar om vett! Veta om det förut...
Och tre bokstäver
ordet bara kräver...
Du har det nog på lut! Det är: Hut!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-20 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt