Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med vinden i ryggen

Skuggflygare siar
skränande
under kvällshimlen

stormens framfusighet
skjuter bryskt
alla moln åt sidan

blottar för en stund
den ensliga morgonstjärna
som klarlyser staden

kalträden böjer sin rygg
med grenar som famlar
efter balansen

löven skyndar vilset
framför mig

jag har vinden
i ryggen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-20 19:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Skuggflygare, klarlyser, grenar som famlar" bidrar till bildrikedom.
Medvind men vilsenhet runt omkring.
2020-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Och råg, kanske...
2020-11-20

  Solstrale VIP
Mycket bra! Får en god känsla!
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, ser, hör och känner!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP