Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nirvana


total utrotning av manlig egoism
total dyrkan av gudinnan

i en salig symbios,
å paradiset nås























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-20 22:15



Bookmark and Share


  SvartPortal
Fint skrivet :))
2020-11-21

  DominiQueen
AMEN!

Bokmärks!
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando