Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i fritt flöde ingår det naturligt upplevelsen av polaritet. Valet står mellan att kämpa eller tillåta.Det är bara egot som vill fixa när hela din varelse ÄR. Inget rätt eller fel-endast olika. Tack!


... ... ... TVÅ i VÅGa ... ... ...


Är det när vi visar vår rädsla som vi bär starkast tillit?
Är det när vi älskar från djupet av vårt hjärta
-som rädslan står närmast på tur?
I mig känns det som ett helt naturligt flöde
Jag behöver upplevelsen av det ena
-för att känna dess motsats
I tillåtande flöde
-är livet i ögonblick
I andetaget fritt
-från motstånd
Inget att hålla fast
-inget att hålla kvar

Så...just så är
kärlekens kraft
inandning
-för mig
-i mig
-till mig
utandning
-till dig
att ta emot

i balans
andetag
som rymmer allt
fritt från bedömning
två i kärlekens våga















Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-21 10:50



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt med kloka ord. Känns befriande att ta del av dina tankar. Om vi bara upphör att bedöma och sätta etiketter på allt och alla så frigörs en rymd där kärleken får näring och kan blomma.
2020-11-21

  siv birgitta.a. VIP
bra tänkt och skrivit tack
2020-11-21

  Solstrale VIP
I sanning och i verklighet är dina ord exakt överensstämmande! Perfekt! Båda ett fritagande och ett befriande av varandra aldrig fasthållna eller fastlåsta... Kärlek är helt ren och fri från motstånd! Absolut! Tack för dina väl valda ord!
2020-11-21

  DominiQueen
Du är så klok att hjärnan krullar sig i glädjeextas. *h j ä r t a*
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria