Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtade mannen.

Väskan ställdes inklämd på den tillfälliga 

bänken. Hon såg sig själv uppburen av 

en intellektuell sidosfärm av bin och här 

var hon någon. Här kunde hon tala om 

politiken om effektiviteten och om bieffekterna 

av enhetskostnaderna inom vården. De andras 

ansikten slätades ut mot fåtöljerna och i deras 

blickar såg hon ut och genom molnen.

 

Här var lättheten en tapet vars mönster fortsatte 

att överraska ju djupare blicken föll. Hon längtade 

mannen. Här var hon tvungen att stilla 

lägga etiketterna på hyllan. Skorna kunde hon slänga 

åt helvete om hon så önskade. Gruset kunde med ett 

roat skratt lossna och skvätta till i ett obekymrat dopp

i kaffekopp. Här var hon både len djärv och sökande 

ödmjuk. Allt. 

längtade mannen. Likt inget annat. Djupare allvarligt 

dödligt. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-21 01:05



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Du är i fin form. I avslutningen, du monterar ned ordens invanda kallprat med varandra, blicken bränner fast på en känsla som pånyttfödda ord inte har något annat val än att förmedla.

Typ.
2020-12-04

    ej medlem längre
Oj så starka känslor som bubblar innerst inne.
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP