Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kopp grönt te gör gott!


Att sörja för själen.....

Natten håller mig vaken

den goda sömnen uteblir

Söker tröst i bönen,

själen ropar förtrösta!

Benny Anderssons orkester 

på Spotify, glädjefulla toner,

Tar mina vitaminer å Omega3

sköljer ner dem med filmjölk,

Vi skall gå hand i hand genom

livet du och jag

sjunger Gunnar Viklund!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-21 03:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att hitta guldkorn i sömnlösheten tid!
2020-11-25

  Sparvögat VIP
En kopp kamomillte kan vara välgörande för sömnen samt lite avkopplande musik ...
2020-11-25

  siv birgitta.a. VIP
jag har sprungit i kyrkan sen jag var .liten . många biblar psalmer har jag brukar läsa en som är över hundra år gammal
2020-11-22

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit .som mej, kan inte sova vaken på nätterna
2020-11-21

    Lena Staaf VIP
Sömnlöshet är ett gissel. Man kan inte göra annat än det du gör, se till att kroppen och själen får vad den behöver.
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy