Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att överleva


Då hela livet ter sig obegripligt
står världen stilla
att solen lyser har ingen betydelse
stillheten vandrar omkring
i oroliga sockor
förstår mig inte på människor
älskade uggla

inför faran gör jag som igelkotten
rullar ihop mig
bygger en mur av sten och stål
för att skydda mitt väsen
spröd musik faller
över mina andetag
starkaste på denna jord
Himmelstråden







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 06:36



Bookmark and Share


  Stisse
En underbar dikt med vackert bildspråk. Livet ter sig verkligen obegripligt. Viktigt att skydda sitt väsen som du skriver. Bokmärkes.
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP