Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gröna gräset, himlen ser oskyldigt på

djupt inne i allt

av dig inbjuden, godkänd

sprudlande seger




Bunden vers av Horace
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-21 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace