Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


832.SJÄLENS STORHET...

*YES! WI! BELIEVE!AMEN!*

* GENEROSITET*för dem
som äger *DEN*annars uppskattar
och förstår de inte *SJÄLENS STORHET*!
*
varken aptit eller sömn
vi ber för Din Rättighet
det betyder Vår Rätt!!!
*
Om moralens renhet i den högsta
punkten av TÄNKT_RÄTTVISA
har krossas till småbitar vart
vändar man då sina förhoppningar...?
*

FINNS INTE NÅGON ANNAN PLATS!

NEJ!! Det finns! RYSSLAND!
Om *DET* vill åta sig den här rollen!
(Dessutom är VI grannar!!!)

Under alla de 4 åren djävlades demokrater
med republikaner med alla möjliga och omöjliga
helvetiska medel! Vilken styrka och tålamod måste
man ha att inte starta krig för att släppa sin vrede !

Och M.P. Donald TRUMP bevisade att HAN är kapabel
att vara President i Amerika mer än 4år till!

... händer med rättvisans flaggor lyser upp
över alla ocean 's upprörda huvuden...

GOD HAS GIVEN M.P.DONALD TRUMP THE VICTORY!
AMEN!GOD BLESS M. President DONALD TRUMP!AMEN!

***
461.2017/01/20
***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP