Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon

I dina ögon, Blå som himlen.
Blickar mötes, Kärleken brann.

Leendet på dina läppar, Rummet lystes upp.
Den klaraste stjärnan, En fågel viskade ditt namn.

Fjärilar virvlade runt, Inga ord behövdes sägas.
I Skuggornas dans, Där i himlens rike.




Bunden vers av Lidde
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 09:56



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
gulligt skrivit tack
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde