Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


beseglad


Hjärtans kär


Den där känslan
av sprittande glädje

molande ovisshet
och pirrande hopp

gick så småningom över
i en stadig förtröstan på

att du finns där
ständigt vid min sida

Du har avslöjat mig
inför dig är jag vapenlös

vår kärlek är beseglad
du är min

Hjärtans kär




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-21 11:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sinnligt vackert! Härligt att få del av! Tack!
2020-11-24

  Nils-Robert
Underbar kärlekspoesi. Så livsbejakande
2020-11-24

  Stisse
Underbar dikt om kärlekens väsen. Känner värmen i orden.
2020-11-21

  Cikoria Blå VIP
Tänk att få en sådan kärleksdikt!
En sådan glädje.
2020-11-21

  siv birgitta.a. VIP
jätte bra tankar o känslor tack
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP