Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens stunder

världen så grå och blåsig igen
och hemmet är lugnets vrå
går inte ut och lever den
det får vara fint här ändå

ensamheten har sina stunder
det är inte hemskt för mig
tankarna drömmer dock om under
älskar att fantisera om dig

och sen finns du här i alla fall
och jag är knäsvag av kärlek
så du är som mitt nya kall
jag gör det roligt till en lek

men själv är jag denna dag
och du finns inte alls här
det är bra det är bara jag
fast det är så det är




Bunden vers av skärva
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-11-21 12:04



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ensamheten är skön. den behöver alla en stund för sug själva
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva