Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svacka

Trött till övergivenhet
Ingenlusthetskänsla
Själstrött
Övergiventårar

Återhämtningsvila
Trötthetshopp

Ekorrhjulkänsla
Dag för dag
Tillnästadagskänsla

Närtardetslutkänsla





Fri vers av Dito VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-21 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP