Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Pandemi

Hej hallå
Hålla i
Hålla av
Hålla avstånd
Hålla bort
Hålla kvar
men inte för nära.
Hundratals dagar av hej
som inte når fram.
Som blir stående
som frågetecken.
Håll emot känslan
att inte vilja släppa dörren
i ansiktet
på en främling
en medvandrare
i den tid
vi är i
en pandemi.




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP