Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Montreal 2016

Han skrev klart sin bok

Kostymen satt rätt

Hatten var på

Tittade på sig själv:
- en stor väggbyggnad i centrala Montreal

Lämnade sedan bordet och var ute ur livets spel

L.Cohen

© Christer Johansson 2020-11-20





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-21 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP