Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020


Om tid

Hon smekte minnena,
minnena av en kram
från när och kär.

Hon smekte minnena,
minnena av en plats
dit hon brukade resa.

Hon smekte minnena,
minnena av ett möte
med en vän …

helt apropå.


Vem kommer att smeka minnena
av en luftkram genom plexiglas?

Vem kommer att smeka minnena
av en isolerings fyra väggar?

Vem kommer att smeka minnena
av en omvägssväng på stan
för att inte komma någon nära? 

Vem kommer att smeka minnena,
de som kommer ur Corona?




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-21 16:07



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
En mycket tänkvärd dikt!
2020-11-25

  Solstrale VIP
Mycket djupt och reflekterande bar skrivet!

Att hålla sig, i corontän, frivilligt just för de som kan, för att få kunna ge den där kramen när de behöver ... Att avstå allt för att just kunna ge allt, kramar närhet och medmänsklighet!

Önskar fler kunde läsa din text och låta se verkligheten!


2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP