Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C


Akinom!

 

 

skam
jag får använda orden som jag vill
skammare
på väg under jorden
skammast
helt begravd

till slut
öppnar sig

en ros

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-21 17:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint text som får mig att tänka på en frisk trotsighet och ny väg framåt.
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth