Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört i butik...

- Har ni en present till en kvinna...
- Själv nå´n tanke på vad du vill finna...
- Oh nej, men du som tjej...
vet väl nå´n magnetisk grej...
Med vilken jag henne sen kan vinna!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-21 17:23



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hihi kul
2020-11-26

  Solstrale VIP
:) kul! Glimten i ögat!
2020-11-21

  bibbi ahrnstedt
Rolig, fint!
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt