Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Foto:. Taget kl.17.25 20201121 ”tänd ljus för sanningen"


TÄND LJUS

 

tänd ljus

skingra

mörkret

 

tänd ljus

belys

sanningen

 

tänd ljus

lögn ge vika

sanning segra

 

tänd ljus

för frid

för ro

 

tänd ljus

för kärlek

för acceptans

 

om jag kunde skulle jag tända

all ljus som fanns, för att ge

alla människor livets chans

 

tänd ljus

skingra

mörkret

 

låt kärleken lysa

lämna ingen att frysa

i gemenskapens låt oss mysa

 

tänd ljus

ring ett samtal

ett ljus i någons hus

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-21 17:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint skrivet. Inger hopp!
2020-11-22

    Lena Staaf VIP
Att göra någon annan glad är mycket värt. Som ett ljus i mörkret.
2020-11-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
L jus ger liv
J a gott driv
U tan det, förgät
S olig stig inte bara
* till mig utan även
* till dig, men en
* stråle då och då
* det har vi väl alla
* råd att bjuda på...
* Och reflexen sen
* den är ju gratis...
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP