Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens bro

Ljuset bygger broar

av eld, av vatten

av luft, av jord

 

med ena fästet

vid gudarnas hallar

 

och det andra

i en människas hjärta

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-21 17:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin poesi. Man väntar på nästa vers
2020-11-24

  DominiQueen
Åh så vackert
Du målar
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP